Het Nieuwe Instituut Online

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Het publiek wordt uitgenodigd deel te nemen aan Live From G/D Thyself, een reeks rituele performances en workshops die live worden gestreamd vanuit de installatie G/D THYSELF.

"Beweging kan je daadwerkelijk weer tot leven brengen."

De Nederlandse Krump en afro danser The Empress nodigt het publiek uit om deel te nemen aan haar theatrale dansworkshop We travel through the dance sprit of time. waarin verschillende muzikale tijdperken de revue passeren. Van old school tot new school danspassen; van funk, jaren '90 streetdance tot hiphop en meer - alles komt aan bod. Ga mee op reis met The Empress en schud alles eruit. Deze les is voor beginners, maar het wordt zeker een workout!

The Empress

Aissa Traore, professioneel bekend als The Empress (voorheen Lady Tchozn), is een Nederlandse Krump-danser, actrice en model. De autodidactische danseres, geboren en getogen in Amsterdam, klom naar de top van de streetdance-scene  en was een aantal jaar lang de nummer één vrouwelijke Krump-danser van Nederland. 
Daarnaast was ze de winnaar van de internationale competitie Warriors Krumpgame in Zwitserland en behaalde ze ook de eerste plaats op de prestigieuze internationale streetdance-competitie UDO World Championship in Edinburgh. Samen met haar danspartner Tchozn won ze de eerste plaats in de wedstrijd Next Step in Europa. Niet lang daarna werd The Empress gevraagd om onderdeel uit te maken van het grootste dansplatform DanceOn in Los Angeles. Twee van haar dansvideo's zijn op dit platform, met een minimum van 27.000 viewers, uitgebracht.  

De performances en workshops zullen aangeboden worden als een actieve ZOOM (met een beperkt aantal plaatsen) en als livestream via Het Nieuwe Instituut Online / Offline.

Zelf organiseren?

Stuur een e-mail naar gdthyself@hetnieuweinstituut.nl om een tijdslot te reserveren als je met je eigen community ook iets zou willen organiseren in de ruimte.

 

 

datum
19/06/2020
tijd
11:00 – 12:00
taal
Engels
 
toegang

Gratis