Het Nieuwe Instituut Online

Rotterdamse communities geven naar eigen inzicht en behoefte invulling aan de rituele ruimte van G/D THYSELF, in het kader van een serie spirit strategies die elke vrijdag vanuit de installatie worden uitgezonden. In zijn bijdrage aan dit wekelijkse open podium stond theatermaker Martin Snip op 5 juni 2020 letterlijk stil bij Black Lives Matter. Solidair, in stilte en in zijn eentje: A sign of solidarity in solitude.

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Live from G/D THYSELF

Elke vrijdag voeren kunstenaars van 11.00 - 12.00 uur in de installatie G/D THYSELF verschillende spirit strategies uit, die je, ondersteund door hun uitleg, via een livestream vanuit huis kunt beleven.

Elke week wordt de installatie ter beschikking gesteld aan een gemeenschap in Rotterdam die de ruimte naar eigen inzicht en behoefte kan gebruiken. Stuur een e-mail naar gdthyself@hetnieuweinstituut.nl om een tijdslot te reserveren als je met jouw community gebruik zou willen maken van deze mogelijkheid.

Het programma startte met een performance en workshop, die in samenwerking met het HipHopHuis in Rotterdam tot stand is gekomen. In de daaropvolgende weken zijn er performances en workshops van Krump dance performer The Empress (Aissa Traore), het Rotterdamse collectief The Sacred Boiling Tub en van performing artists OTION (Guillermo Blinker) en Giovanni Maisto Ferreira.

De performances en workshops zullen aangeboden worden als een actieve ZOOM (met een beperkt aantal plaatsen) en als livestream via Het Nieuwe Instituut Online

 

Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam.

datum
05/06/2020
tijd
11:00 – 12:00
taal
Nederlands, Engels
 
toegang

Gratis online te volgen