Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Bereikbaarheid

Tijdens de sluitiing is Het Nieuwe Instituut telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 15.00 van maandag t/m vrijdag: +31(0)10-4401200
Email info@hetnieuweinstituut.nl

Huis Sonneveld

Huis Sonneveld is gesloten, maar wel via een virtuele tour te bezoeken. Aan de hand van objecten in de kamers van het huis wordt nader ingegaan op de architectuur en het interieur, maar ook op de bewoners zelf en het Rotterdam uit het interbellum.

NAi Boekhandel

Boekwinkel NAi Boekverkopers, gehuisvest in de foyer van Het Nieuwe Instituut, is eveneens gesloten, maar is online bereikbaar en zal bestellingen als vanouds blijven verwerken. 

De Rijkscollectie

Het Study Centre is gesloten. Voor vragen is het Study Centre alleen per email bereikbaar: collection@hetnieuweinstituut.nl.

De collectie van Het Nieuwe Instituut is online raadpleegbaar via zoeken.hetnieuweinstituut.nl. Het is op dit moment niet mogelijk om aanvragen voor reproducties in behandeling te nemen en archiefmateriaal kan niet gereserveerd worden. 

FAQ voor ontwerpers

Bij het informatiepunt van Het Nieuwe Instituut kunnen ontwerpers terecht voor informatie over de gevolgen van de maatregelen rond Covid-19 en de impact op de internationale ontwerpsector.

Informatiekanalen

Blijf op de hoogte via onze sociale kanalen: InstagramFacebookTwitter en Instagram Collectie.

Gedurende de sluiting brengt Het Nieuwe Instituut wekelijks een nieuwsbrief uit. Kies voor Algemene Nieuwsbrief om je in te schrijven.