Ceel Mogami de Haas
Ceel Mogami de Haas is een kunstenaar die woont en werkt in Amsterdam (Nederland) en Genève (Zwitserland). Zijn werk omvat een breed scala aan media, van beeldhouwkunst, tekenen, schrijven en kunstenaarsboeken tot installatie- en videokunst. Hij was ook medeoprichter van de kunstenaarsruimte One Gee In Fog in Genève en is lid van het Bookstore community-programma in Amsterdam. Zijn huidige artistieke onderzoek verkent de relaties tussen schrijven en dieren, met een bijzondere focus op wolven, literaire wolven en weerwolven, en hij onderzoekt interspecies storytelling als een alternatieve praktijk van werelddenken, wereldopbouw en werelddeling.
Deelnemende kunstenaars
In deze editie een bijdrage van Florent Meng, Ceel Mogami de Haas, Juyi Mao, Manon Bachelier, Sophie Popper, Sarah Burger, Calli Uzza Layton, Heleen Mineur, Erin Fussell, Constanza Castagnet, Ellie Kyungran Heo, Megan Hadfield, Ivan Cheng, Almanza, Giovanni Giaretta, Alyona Larionova, Felix Klee, Stelios Markou Ilchuk, Anne-Charlotte Finel, Teun Grondman, Joaquin Wall, Mathieu Arbez Hermoso, Siobhan Leddy en Benjamin Yates, Cécile Tafanelli en Daniel Vorthuys, Anna-Bella Papp, en Nicolas Momein.
PⒶW werd mogelijk gemaakt door de steun van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Pictoright Fonds.
The One Minutes
The One Minutes is een wereldwijd netwerk voor bewegend beeld. Sinds 1998 heeft The One Minutes meer dan 15.000 videowerken van makers van meer dan 120 nationaliteiten geproduceerd en gedistribueerd. Hiermee wordt artistiek hoogwaardige videokunst gecreëerd, krijgen mensen een stem en worden nieuwe verbindingen gemaakt. The One Minutes beweegt zich zowel in de voorhoede van de internationale hedendaagse kunst (met tentoonstellingen in Power Station of Art in Shanghai, National Gallery of Iceland in Reykjavík en Whitney Museum of American Art in New York), als in educatie, welzijn en ontwikkelingswerk en verbindt deze met elkaar. Om de maand publiceert The One Minutes Foundation een nieuwe serie films, die onze perceptie van en onze verhouding met bewegend beeld onderzoeken. Musea en culturele organisaties over de hele wereld zijn geabonneerd op de series. Stuur je video's in en doe mee aan het project!