Het Nieuwe Instituut Online

Squeeze Crush Press Blush’ is samengesteld door Afra Eisma en Marnix van Uum en biedt een niet-lineare reis aan langs een veelheid aan gevoelens. Eenentwintig kunstenaars en filmmakers nodigen je uit om een ​​duik te nemen in hun steeds veranderende geest. 

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

datum
01/09/2022
tijd
20:00 – 21:00
taal
Engels
 
toegang

Gratis

Afra Eisma

Afra Eisma (1993, Nederland) creëert intieme werelden vol kleur en energie. Haar werk bestaat uit getufte tapijten, keramiek, tekeningen, schilderijen en textiel die leiden tot tactiele installaties waarin verbinding en vrijgevigheid centraal staan. Ze studeerde Beeldende Kunst aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst (KABK) in Den Haag en aan de Central Saint Martins in Londen. Ze heeft recent werk getoond in het Fries Museum, 1646, Vleeshal en in de Garden Lab in Kyoto, Japan.
 

Marnix van Uum

Marnix van Uum (1991, Nederland) werkt met media (video, fotografie en tekst) die beschrijvende eigenschappen hebben en daarmee impliceren (fragmenten van) de werkelijkheid weer te geven. Hij behaalde zijn Bachelor of Fine Arts aan de Gerrit Rietveld Academie en zijn Bachelor of Arts in mediastudies aan de Universiteit van Amsterdam. Marnix heeft recent werk getoond in het MACA Museo de Arte Contemporáneo de Alicante (Spanje); The Wrong Biënnale (internationaal) en Art Rotterdam. 

The One Minutes

Met behulp van video wil The One Minutes bijdragen aan het creëren van ruimtes voor vrije expressie, collectieve verbeelding en wereldwijde solidariteit in onze verschillende, maar diep onderling verbonden realiteiten. Elke twee maanden verschijnt er een nieuwe serie films waarin onze huidige tijd in bewegend beeld wordt verkend. Musea en culturele organisaties over de hele wereld zijn geabonneerd op de series. Stuur je video’s in en neem deel aan het project!

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.